1 Temmuz 2009 Çarşamba

Belçika, Limburg Azerbaycan Dostluk Derneği Başkanı Ayhan Demirci, İzmir, Manisa ve Turgutlu Azerbaycan Derneklerini ziyaret etti

İzmir Azerbaycan Kültür Merkezi, Şaban Akıcı, Cemal Mehmethanoğlu, Ayhan Demirci

Qardaşının vefatı nedeniyle, Türkiye'de bulunan, Belçika, Limburg Azerbaycan Dostluk Derneği Başkanı Ayhan Demirci, Belçikaya dönmeden önce, İzmir, Manisa ve Turgutlu Azerbaycan Derneklerini, ziyaret etti.
İzmir'de Dernek başkanı Cemal Mehmethanoğlu, yönetim kurulu üyeleri, İsa Ambarca, Şaban Akıcı ve Asif Qurbanov ile görüşen, Ayhan Demirci, İzmir ziyaretinin ikinci gününde, İzmir dernek başkanı Cemal Mehmethanoğlu ile birlikte, Manisa ve Turgutlu Azerbaycan Kültür Derneklerini ziyaret etti.
Manisa derneğinin, yönetim kurulu başkanı Seyfettin Ayakyay ve yönetim kurulu üyeleriyle toplu görüşen Ayhan bey, daha Turgutlu'ya geçerek, Turgutlu Azerbaycan Kültür merkezi yönetim kurulu üyeleri Bayram Balo ve Tevfik arkadaşımızla görüştü.
Görüşmelerde, Azerbaycan diaspora teşkilatları arasında iyi münasebetlerin geliştirilmesi, güç birliklerinin oluşturulması ve diaspora teşkilatlarının sorunları konuşuldu.
Ziyeretler sonrası, Ayhan Demirci dostumuz, Belçika'ya geri döndü.

Hiç yorum yok: