9 Aralık 2009 Çarşamba

Iğdır, Türk Anneler Derneği'nden Azerbaycan Kars Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu'na, Teşekkür Plaketi

Türk Anneler Derneği Iğdır Şubesi, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu'nu makamında ziyaret ederek, Türkiye Azerbaycan ilişkilerinin geliştirilmesine ve Türk Anneler Derneği'ne yapmış olduğu daimi katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.
Türk Anneler Derneği Iğdır Şubesi Başkanı Şeker Bilen ; "Azerbaycan Kars Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu'nun derneğimize büyük katkıları olmuş, bölgemizde Azerbaycan Türkiye sevgisini doruk noktalara ulaştırmıştır. Yönetim kurulu kararımızla kendilerine teşekkür plaketi vermek istedik. Başkonsolos Sultanoğlu'nun Azerbaycan ve Türkiye ilişkilerini geliştirme çabaları, bizlere de heyecan vermiş, gerek Iğdır da, gerek Kars'ta ve diğer bölgelerde, Türk Anneler Derneği olarak Azerbaycan'ın kederine ve sevincine ortak olma mutluluğunu yaşadık. Ve büyük önderin dediği gibi " Azerbaycan'ın sevinci bizim sevincimiz, kederi bizim kederimizdir." Bu duygu ve düşüncelerle, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu'nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz." dedi.

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu ise Iğdır ilimizden Kars'a gelip Başkonsolosluğumuzu ziyaret eden ve plaket veren Türk Anneler Derneği Iğdır Şubesi Başkanı Şeker Bilen'e ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, hem Kars'ta, hem Iğdır'da hem de Türkiye'de, Türkiye - Azerbaycan sevgisinin daima doruk noktalarda olacağını ve bu sevginin hiç bitmeyeceğini söyledi.

Hiç yorum yok: